FSE Turnstiles

 info@fse-turnstiles.nl

Toegangssystemen - Tourniquets

 0224-297819

home > tourniquets > overzicht alle modellen

Tourniquets - Doorloopsluizen - Zwenkpoorten

FSE Turnstiles is exclusief importeur/distributeur van een compleet assortiment tourniquets, doorloopsluizen en zwenkpoorten in de Benelux. Het betreft hier scherp geprijsde tourniquets van topkwaliteit. Alle tourniquets, zwenkpoorten en doorloopsluizen kunnen op afstand bestuurd worden met onze web-based TRC-applicatie.

Uitvoering tourniquets

De tourniquets zijn leverbaar in enkele en dubbele uitvoering, in diverse hoogtes en geschikt voor binnen- en buitengebruik. De tourniquets worden uitgevoerd in RVS304, RVS316, verzinkt staal en kunnen ook worden gepoedercoat in alle RAL-kleuren. De looprichting van de tourniquets wordt aangegeven met aan beide zijden van het tourniquet een LED-indicator (pijl/kruis). De tourniquets zijn voorzien van hydraulische schokdempers waarmee de rotor automatisch in de rustpositie terugkeert na gebruik van de tourniquet.

De tourniquets zijn failsafe

De tourniquets zijn failsafe uitgevoerd, dat wil zeggen dat in noodgevallen en bij spanningsuitval de tourniquet in beide richtingen vrij gebruikt kan worden. De tourniquets kunnen in beide richtingen onafhankelijk van elkaar gebruikt, continue geblokkeerd of continue vrijgegeven worden. De externe aansturing wordt met behulp van potentiaalvrije contacten aangesloten.

De doorloopsluizen hebben een hoge doorloopsnelheid

De doorloopsluis verleent toegang aan geautoriseerde personen door middel van het snel heen en weer bewegen van plexiglazen deurpanelen. De doorloopsluis heeft een luxe uitstraling en een hoge doorloopsnelheid (aantal mensen per minuut).

Uitvoering zwenkpoorten

De zwenkpoorten zijn leverbaar in gemotoriseerde of mechanische uitvoeringen en wordt vaak als MIVA (mindervaliden doorgang) gebruikt.

Betaalbare tourniquets, doorloopsluizen en zwenkpoorten

FSE Turnstiles bekijkt samen met de klant de situatie en adviseert dan welke tourniquet of zwenkpoort het beste kan worden toegepast. Uitgangspunt is dat een betrouwbare én betaalbare oplossing voor een beveiligingsprobleem wordt aangeboden.

Speciale toepassingen tourniquets

De betaalsystemen maken gebruik van onze standaard tourniquets T345 en T281 of de speciaal ontwikkelde toilettourniquet T5000K. Voor de fietsdoorgangen hebben wij de fietstourniquet.

s