FSE Turnstiles

 info@fse-turnstiles.nl

Toegangssystemen - Tourniquets

 0224-297819

home > toegangssystemen > intercomsystemen

Intercomsystemen

Intercomsystemen vormen regelmatig een onderdeel van een toegangscontrolesysteem en worden bijvoorbeeld toegepast bij deuren, slagbomen, hekken, onbemande locaties,etc.. Belangrijk hierbij is dat een kwalitatief hoogwaardige spreek- en luisterverbinding tot stand wordt gebracht tussen de persoon bij de intercompost en de dienstdoende persoon elders. Met behulp van het intercomsysteem kunnen tevens deuren, slagbomen en hekken op afstand geopend worden.

De intercomsystemen zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar:

Intercomsysteem rechtstreeks naar hoofdpost

Hier wordt via een vaste verbinding (rechtstreekse bekabeling of via het IP-netwerk) contact gemaakt tussen de intercompost bij bijvoorbeeld de deur en de intercom hoofdpost (receptiebalie/bewakersloge). Het intercomsysteem is hierbij een apart systeem naast de bestaande telefooninstallatie.

Intercomsysteem met telefooninterface

De intercompost is aangesloten op een telefooninterface welke naar wens kan worden aangesloten op een telefooncentrale of op een (GSM)telefoonkiezer. Op deze manier kan naar ieder gewenst telefoonnummer (vast of mobiel) een luister- en spreekverbinding gemaakt worden. Bij gebruik van een GSM telefoonkiezer kan de intercompost op elke willekeurige locatie zonder vaste verbindingsmogelijkheden worden toegepast.

s