FSE Turnstiles

 info@fse-turnstiles.nl

Toegangssystemen - Tourniquets

 0224-297819

home > tourniquets > hoge tourniquets

Hoge Tourniquets

Met manshoge tourniquets wordt een grote mate van afscherming voor onbevoegden bereikt. Deze tourniquets zijn éénpersoonsdoorgangen en worden vaak toegepast op plaatsen waar geen toezicht is. De toepassingsgebieden van hoge tourniquets zijn talrijk en ze zijn geschikt voor binnen- en buitentoepassing. Klik hier voor projectfoto's van onze hoge tourniquets. Alle tourniquets kunnen op afstand bestuurd worden met onze web-based TRC-applicatie.

Uitvoering tourniquets

De robuuste hoge tourniquets kunnen gegalvaniseerd (volbad verzinkt), gepoedercoat, in RVS of in elke gewenste combinatie geleverd worden. De tourniquets T2500DX en T2500K zijn leverbaar in enkele en dubbele uitvoering , 3-bladig (rotorsegment 120 graden) of 4-bladig (rotorsegment 90 graden), en kunnen eventueel ook hoger geleverd worden. De looprichting van de tourniquets wordt aangegeven met aan beide zijden van de tourniquet een LED-indicator (pijl/kruis). De tourniquets zijn voorzien van een robuuste mechanische vergrendeling en een hydraulische schokdemper waarmee de rotor automatisch in de rustpositie terugkeert na gebruik van de tourniquet.

De tourniquets zijn failsafe

De tourniquets zijn failsafe uitgevoerd, dat wil zeggen dat in noodgevallen en bij spanningsuitval de tourniquet in beide richtingen vrij gebruikt kan worden. De tourniquets kunnen in beide richtingen onafhankelijk van elkaar gebruikt, continue geblokkeerd of continue vrijgegeven worden. De externe aansturing wordt met behulp van potentiaalvrije contacten aangesloten.

s