FSE Turnstiles

 info@fse-turnstiles.nl

Toegangssystemen - Tourniquets

 0224-297819

home > betaalde toegang > toiletbetaalsysteem buiten

Toiletbetaalsysteem buiten

Een toiletbetaalsysteem in buitenopstelling bestaat uit een afsluitend hekwerk waarin een hoog model industriële tourniquet is opgenomen. Betalen kan bij de naast de tourniquet geplaatste betaalzuil . Naast de tourniquet is een looppoort opgenomen om toegang te verlenen aan mindervaliden en doorvoer van goederen.

Na betaling van een ingesteld bedrag wordt de tourniquet eenmalig vrijgegeven en krijgen de klanten desgewenst een waardebon die zij kunnen inwisselen bij een aankoop in uw zaak. Op deze manier financiert u de schoonmaak van uw toiletten en wordt een omzetverhoging in uw zaak gerealiseerd (gemiddeld wordt circa €0,75 extra besteed bij inwisselen waardebon).

Sommige klanten werken juist liever met gratis toiletmunten voor klanten en laten de niet-klanten op deze manier voor het toiletgebruik betalen. Ook dit is mogelijk met de toilettourniquet van FSE Turnstiles. Klik hier voor een overzicht van alle modellen toilettourniquets.

Productspecificaties toiletbetaalsysteem buiten

Hardware: Tourniquet type T2500DX, toegangszuil Z165, ticketprinter, onderstation ACU1015, programmeerbare electronische muntproever, hekwerk, looppoort
Optionele hardware: Geldwisselautomaat extern in diverse uitvoeringen leverbaar
Software: 2BSure, door ontwikkeling in eigen beheer zeer flexibel en maatwerk mogelijk (zie ook specials)
Tickets/waardebonnen: Topcoating ter bescherming van de keramische printkop. Stevige PVC tickets voor buiten. Voorbedrukkking en/of printen specifieke tekst tijdens uitgifte tickets.
(Toilet)munten: Euromuntgeld of speciale toiletmunten, optioneel met logo geslagen
Systeemuitvoering: Toiletbetaalsysteem buitenuitvoering, installatie toegangszuil links of rechts mogelijk
Eigenschappen: Gebruiksvriendelijk, meervoudige tarieven instelbaar, keuze in de kleur van het toiletbetaalsysteem (bijv. huisstijl)
Toepassingsgebieden: Tankstations aan de snelweg met onbemande toiletten aan de buitenzijde van de shop
Productvoordelen: Financiering schoonmaak toilet, omzetverhoging in shop/winkel/restaurant bij inwisselen waardebon (gemiddeld wordt €0,75 extra besteed)
Omzet met ticket: Stel €0,50 per toiletbezoeker, 50% levert ticket in waarbij gemiddeld €0,75 extra wordt besteed. Bij 400 bezoekers per dag levert dat €350,= extra omzet per dag op.
Omzet zonder ticket: Stel €0,50 per toiletbezoeker. Bij 400 bezoekers per dag levert dat €200,= toiletomzet per dag op
s