FSE Turnstiles

 info@fse-turnstiles.nl

Toegangssystemen - Tourniquets

 0224-297819

home > betaalde toegang > toiletbetaalsysteem B5000

Cashless toiletbetaalsysteem B5000 voor betaald toiletbezoek

B5000 cashless toiletbetaalsysteem

FSE Turnstiles is leverancier en fabrikant van 2B Sure toiletbetaalsystemen waarbij de toiletten van bijvoorbeeld tankstations, restaurants, winkelcentra, warenhuizen, evenementen, musea, etc. gebruikt kunnen worden na betaling van een vooraf ingesteld bedrag. Onze toiletbetaalsystemen zijn leverbaar in cash en/of cashless uitvoering en kunnen met of zonder geïntegreerde of gekoppelde tourniquet geleverd worden.

Het B5000 toiletbetaalsysteem zonder tourniquet wordt toegepast als er geen ruimte is voor een tourniquet of als de toepassing van een tourniquet niet gewenst is.

De B5000 is een toiletbetaalsysteem waarbij de gewenste toilet-deuren van individuele toiletten of toiletgroepen elektrisch worden vrijgegeven na betaling van het voor toilet-gebruik verschuldigde bedrag.

betaald toilet warenhuisHet B5000 toiletbetaalsysteem bestaat uit een centrale aanmeldterminal, elektrische deurvergrendeling(en) en een geïntegreerde webserver.

De aanmeldterminal is een belangrijk onderdeel van het B5000 toiletbetaalsysteem en bestaat standaard uit een geïntegreerde NFC-betaalterminal, 2B Sure besturingsunit en 7 inch touchscreen display. De aanmeldterminal wordt centraal in de nabijheid van de af te sluiten individuele toiletten en/of toiletgroepen tegen de wand bevestigd.

Het B5000 toiletbetaalsysteem is in de basis een volledig cashless toiletbetaalsysteem

betaald toilet B5000

Middels een gebruikersvriendelijke dialoog met de gebruiker via het touchscreen van de aanmeldterminal kan een keuze van het gewenste vrije toilet of de gewenste toiletgroep (dames/heren/mindervaliden) gemaakt worden. Na contactloze betaling van het verschuldigde bedrag met behulp van de geïntegreerde NFC-betaalterminal wordt de elektrische vergrendeling van de betreffende toiletdeur vrijgegeven en kan de deur aan de buitenzijde geopend worden. Als het een individueel toilet betreft kan deze, zo lang het toilet in gebruik is, niet opnieuw worden vrijgegeven en op het touchscreen van de aanmeldterminal wordt dan aangegeven dat het betreffende toilet bezet is. De toiletdeur kan van binnenuit altijd met een vaste deurkruk geopend worden.

Als betaalmedium wordt een standaard bankpas met NFC-chip of geschikte telefoon met NFC-chip gebruikt. Beveiligings-technisch is dat natuurlijk het summum omdat er voor inbrekers en/of overvallers geen contant geld te halen valt.

Het B5000 toiletbetaalsysteem is de afgelopen jaren toegepast bij een aantal bibliotheken (betaling met tegoed op de Nationale bibliotheekpas), warenhuizen, restaurants en fietsenstallingen.

Op afstand inloggen en bedienen is een standaard voorziening van het toiletbetaalsysteem B5000

toiletbetaalsysteem met bibliotheekpas

Het B5000 toiletbetaalsysteem is voorzien van uitgebreide webfunctionaliteit. Het B5000 toiletbetaalsysteem kan daardoor op afstand met behulp van een, via het lokale netwerk of internet verbonden, smart-phone, tablet of pc geconfigureerd en beheerd worden waarbij gebruik gemaakt wordt van een webbrowser en in de zeer nabije toekomst van een speciale APP. Onder andere instellingen als de slotstuurtijd, bedrag voor toiletbezoek etc. kunnen op deze manier gemuteerd worden. Het logboek kan gecontroleerd worden, actuele statistieken over het gebruik zijn beschikbaar en de deuren kunnen in voorkomende gevallen op afstand geopend worden (eenmalig of continue). Verder worden fout- en/of servicemeldingen aan de beheerder doorgegeven, in de APP gebeurt dit met behulp van (instelbare) push notificaties.

s