Toilet tourniquet T5000K met betaalsysteem voor betaald toiletbezoek

betaald toilet

FSE Turnstiles is fabrikant en leverancier van 2B Sure toegangssystemen voor betaald toiletbezoek. Hierbij worden de toiletten van bijvoorbeeld tankstations, restaurants, winkelcentra, warenhuizen, evenementen, musea, etc. afgesloten met behulp van een speciale toilet tourniquet.

De toilet tourniquet T5000K is een toegankelijk toiletpoortje met een intuïtieve en heldere gebruikersinterface dat de gebruikers een uitstekende service biedt. Daarnaast is het toiletpoortje zéér betaalbaar.

De toilet tourniquet T5000K wordt toegepast wanneer uitgebreide functionaliteit, bijvoorbeeld in de vorm van contactloos betalen (NFC), waardebonuitgifte en/of geïntegreerde wisselgeldteruggaaf, gewenst zijn.

De toilet tourniquet T5000K wordt na betaling van het gewenste (door de klant zelf instelbare) bedrag in ingaande richting eenmalig vrijgegeven en is naar wens in uitgaande richting vrij te gebruiken.

Op afstand inloggen en bedienen is een standaard voorziening bij de T5000K.

De T5000K is voorzien van een 7 inch touchscreen kleurendisplay waar een doorlopende animatie op het display getoond wordt waarmee de werking van het betaalsysteem kort maar krachtig wordt weergegeven. Verder kan het display gebruikt worden voor het weergeven van bijvoorbeeld reclameacties. Een en ander is door de gebruiker zelf eenvoudig te configureren.

De waardebonprinter presenteert de waardebon na betaling goed zichtbaar aan de klant. De klant kan met behulp van deze waardebon korting krijgen bij aankoop in shop/restaurant. De tekst die tijdens de uitgifte op de waardebon wordt gedrukt kan door de klant zelf worden ingesteld.

De mogelijkheid tot inwisselen van waardebonnen werkt omzetverhogend en zorgt voor betere acceptatie door toiletbezoekers.

toegang toilet
betaalsysteem toilet

Cashless betaalsysteem toilet:

De toilet tourniquet T5000K kan uitgevoerd worden met diverse betaalmogelijkheden. Klanten kunnen standaard met muntgeld betalen en optioneel contactloos met behulp van een ingebouwde NFC betaalterminal. Als de T5000K alleen met NFC betaalterminal wordt uitgerust is het een volledig cashless betaalsysteem, beveiligingstechnisch is dat natuurlijk het summum omdat er voor inbrekers en/of overvallers geen contant geld te halen valt.

Geldwisselfunctionaliteit (geïntegreerd):

Optioneel kan de tourniquet worden voorzien worden van geïntegreerde geldwisselfunctionaliteit met zelfvullende wisselgeldteruggaaf module.

Covid-19 telfunctie:

Door de klant kan worden ingesteld wat het maximum aantal gelijktijdige bezoekers voor de toiletruimte mag zijn. De T5000K regelt daarna de bezoekersstroom door middel van telling van in- en uitgaande bezoekers.

Hardware T5000K:

Optioneel kan de tourniquet uitsluitend als ingang worden gebruikt terwijl een tweede standaard tourniquet uitsluitend als uitgang dient. Standaard is de tourniquet in RVS(304) uitgevoerd, optioneel kan de tourniquet in elke gewenste RAL kleur gepoedercoat worden of is wrapping/bestickering (bijvoorbeeld in de huisstijl of met logo) mogelijk. De tourniquet is failsafe uitgevoerd, dat wil zeggen dat deze vrij draait als de spanning is uitgeschakeld. Standaard kan een ontruimingsinstallatie op de tourniquet aangesloten worden. De tourniquet kan optioneel worden voorzien van een valarm welke in noodsituaties voor een vrije doorgang zorgt.

Software T5000K:

Met de nieuwe besturingsunit heeft de klant volledig beheer over de toilettourniquet en volledig inzicht in de geldstromen. De besturingsunit is een webbased unit, dat wil zeggen dat deze door de gebruiker via het computernetwerk met behulp van een webbrowser op pc, tablet of smartphone benaderd kan worden. De besturingsunit geeft gedetailleerd inzicht in de omzet, hoeveelheid geld in de geldopvangbak en/of geïntegreerde wisselgeldteruggaafmodule, uitgebreide logging van gebeurtenissen en eventuele foutmeldingen in het systeem.

toilet tourniquet
s