FSE Turnstiles

 info@fse-turnstiles.nl

Toegangssystemen - Tourniquets

 0224-297819

home > betaalde toegang

Betaalsysteem voor betaalde toegang tot toilet of recreatie

FSE Turnstiles is leverancier en fabrikant van innovatieve betaalsystemen voor betaalde toegang. De betaalsystemen worden gebruikt voor betaalde toegang tot toilet, museum, recreatiegebied, zwembad, speelhal, etc. De betaalsystemen zijn een combinatie van onze standaard toegangsunits, specifiek ontwikkelde software en de tourniquets, zuilen, hekwerk en deursloten uit ons standaard productassortiment.

In alle gevallen levert FSE Turnstiles een betaalsysteem waarbij na inworp van muntgeld, een speciale munt, pinbetaling, cashless betaling of na het scannen van een (seizoens)ticket toegang verkregen wordt. De betaalsystemen zijn leverbaar met of zonder tourniquet, voor binnen- of buitengebruik geschikt en zeer aantrekkelijk geprijsd.

Toilettourniquet T5000K

De toilet tourniquet T5000K wordt toegepast wanneer uitgebreide functionaliteit, bijvoorbeeld in de vorm van contactloos betalen (NFC), waardebonuitgifte en/of geïntegreerde wisselgeldteruggaaf, gewenst zijn. De T5000K is een toegankelijk toiletpoortje dat intuïtief is en gebruikers een uitstekende service biedt. Uniek is de bediening op afstand via smartphone, PC of tablet.

Betaald toilet of betaalde toegang recreatie in combinatie met standaard tourniquets FSE

Een goedkopere, maar ook een betrouwbare oplossing zijn onze lage tourniquets met ingebouwd betaalsysteem. Daarnaast leveren wij betaalsystemen voor betaald toilet buiten en betaalde toegang recreatie binnen en buiten. Met behulp van ons uitgebreide assortiment tourniquets, zuilen en hekwerk in diverse hoogtes en onze kennis op gebied van betaalsystemen kunnen wij altijd een geschikt systeem voor u samenstellen. Informeer naar de mogelijkheden. Voor projecten klik hier.

Betaald toilet zonder tourniquet

Als er geen ruimte is voor een tourniquet kunnen wij een betaalsysteem leveren waarmee deuren van bijvoorbeeld een toilet worden ontgrendeld. Wij gebruiken hiervoor onze standaard toegangsunits en deursloten en specifiek ontwikkelde software voor betaalde toegang. De betaalsystemen kunnen cashless, met muntinworp of in combinatie geleverd worden.

Betaalde toegang tot recreatie zonder tourniquet

Bij betaalde toegang tot recreatie zonder tourniquet wordt na betaling een bewijs van toegang (ticket) uitgegeven. Deze ticket kan naar wens voorzien worden van een barcode. Deze systemen worden toegepast bij recreatiegebieden waar bij controle een geldig toegangsbewijs moet kunnen worden getoond.

Door ontwikkeling in eigen beheer van hardware en software zijn wij zeer flexibel. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

s