FSE Turnstiles

 info@fse-turnstiles.nl

Toegangssystemen - Tourniquets

 0224-297819

home > 2B Sure

2B Sure toegangssystemen, tourniquets en betaalde toegang

2B Sure toegangssysteem is eigen merk van FSE Turnstiles

FSE Turnstiles is fabrikant van het toegangssysteem 2B Sure, een betrouwbare combinatie van hardware (besturingsunits) en software, dat steeds aan de laatste ontwikkelingen in de markt wordt aangepast. 2B Sure stelt FSE Turnstiles in staat flexibel in te spelen op vragen/wensen van klanten en net even dat stapje extra te kunnen doen ten opzichte van andere leveranciers. De productie en ontwikkeling van hardware en software worden volledig in eigen beheer gerealiseerd.

2bsure cloud

Oplossing (beveiligings) probleem van klant

Uitgangspunt van FSE turnstiles is dat er een creatieve maar vooral ook betaalbare oplossing voor een (beveiligings)probleem van de klant wordt geboden. FSE Turnstiles verzorgt advisering, ontwerp en uitvoering van een project of alleen levering van systeemonderdelen. Om de kwaliteit te kunnen blijven waarborgen kan FSE Turnstiles, na oplevering van een project, ook het onderhoud en de remote support via de 2B Sure helpdesk verzorgen.

Systeemonderdelen toegangssystemen FSE turnstiles

2B Sure is gebaseerd op de RFID technologie en identificatie vindt plaats met behulp van passen, tags of biometrie (vingerscan). 2B Sure kan naar wens gecombineerd worden met tourniquets, doorloopsluizen, zwenkpoorten, slagbomen, toegangszuilen, camerasystemen en intercomsystemen. Alles is uiteraard ook los leverbaar. FSE Turnstiles is exclusief importeur/distributeur van dit assortiment tourniquets, doorloopsluizen en zwenkpoorten in de Benelux. Klik hier voor een overzicht van alle producten.

Specials 2B Sure

In de loop der tijd zijn, meestal op verzoek van een klant, diverse specials ontstaan. Voorbeelden hiervan zijn: toiletbetaalsystemen (sinds 2009), recreatiebetaalsystemen, lockersystemen, bouwplaatsbeveiliging (kern)energiecentrales (speciale software), tankregistratiesysteem en recent de toegangscontrole van een onbemande fitnessruimte.

s